dimecres, 10 de febrer de 2010

CP BADIES 5è

Avui nens han visitat els alumnes de 5è de Badies. Han fet dues activitats relacionades amb el món de les abelles: laboratori apícola i tast de mel.

Al laboratori han pogut conèixer les característiques més importants de l'anatomia d'aquests insectes i la manera tant particular en que s'organitza l'aixam.Amb les lupes i microscopis han observat les abelles obreres i algunes parts, com la boca, el fibló...
També han vist l'aixam que viu a la caera de vidre.
Al tast han estudiat diferents tipus de mel: bruc, alzina, taronger i romaní.
Han aprés a diferenciar les mels pel seu aroma, el gust, la humitat i el color. Tot lligat a l'origen botànic.
També han observat el grau d'humitat de la mel.
Ha estat un dia molt complet en el que ens hem apropat al fascinant món de les abelles.

Moltes gràcies. Toni, Pau i Toni.

3 comentaris:

  1. L'autor ha suprimit aquest comentari.

    ResponSuprimeix
  2. Efectivament varen ser unes activitats ben interessants i engrescadores. Esperam que l'any que ve poguem tornar i veure les abelles en acció!
    Jero. Tutora de 5è A del C.P.Badies

    ResponSuprimeix
  3. Per cert, vos convidam a veure el nostre bloc on també hi surten fotos...
    Cinquè del C.P.Badies

    ResponSuprimeix